ASMR Türkiye! En İyi TÜRKÇE ASMR Videoları

En İyi Türkçe ASMR Videoları

ASMR Türkiye'de giderek popülerleşmekte. Bu da aynı zamanda ASMR videosu çeken Türklerin de sayısını arttırmakta. Birkaç sene öncesine kadar Türkiye'de ASMR'ın ne olduğu bile bilinmezken, artık insanların dilinden düşmüyor.

Bazıları tarafından dalga konusu olarak görülüyor, bazıları için ise bir rahatlama fırsatı. Aslında kimin ne düşündüğünün önemi yok. ASMR videoları eğer uyumanıza veya sakinleşmenize yardımcı oluyorsa gizli gizli de olsa izlemeye devam edebilirsiniz :) Aleyna Tilki dinleyen Müslüm Baba hayranları gibi Youtube geçmişinizi temizlemeyi unutmayın!

Başlayalım mı?

1- Pamuk ASMR - Sigara ve Sohbet

Tam bir Türk işi ASMR. Sigara yabancı ASMRtistlerin pek de ilgi göstermediği bir alan fakat Türkler durur mu? Sigara içen birini izlemek sizi rahatlatacaksa hiç durmayın :)

2 - Mehtap Ziyagil ASMR - Uyku Telkini

Mehtap Ziyagil ASMR kanalı anlaşılan artık bir Youtuber oldu. Bu işten para kazanmaya da başlamış gibi görünüyor. Videolarının kalitesi giderek artıyor. Fakat makyajın da bu kadar artmasına gerek var mı? Güzel bir video, iyi seyirler.

3 - Selen ASMR - Estetisyen Roleplay

Selen ASMR da profesyonel bir ASMRtist oldu artık. Videoları yabancı ASMRtistleri aratmıyor. Fakat işte bu işi para kazanmak için yapmaya başlayınca gelen yapmacıklık ve erkekleri çekmek için yapılan o ağır makyajlar fazlasıyla itici. Yine de çok izleyeni var, paylaşmazsak olmaz.

4 - Serappu ASMR - El hareketleri ve Sohbet


Başarılı bir Türkçe ASMR içeriği. Umarım bunun gibi daha çok video çeker. Tebrikler.

5 - ASMR Secrets - Ağız Sesleri


Türkçe ASMR içeriklerinde ne yazık ki yaratıcılık eksiği göze çarpıyor. Yabancı içeriklerde gördüğümüz çeşitliliği burada bulmak ne yazık ki mümkün değil. Ancak zamanla artacağı ümidindeyim. ASMR Secrets güzel bir kanal kesinlikle. Umarım tavsiyemize uyup değişik içeriklerle karşımıza gelir.

İyi Seyirler. Umarım güzel ve rahat zaman geçirirsiniz. :)



Yorumlar