ASMR Öpücük Sesi Videoları - ASMR Kissing

Merhaba,

Bu yazımda ASMR'ın en sevilen triggerı olan öpücük sesi üzerinde duracağım. Bir önceki yazımda söz vermiştim. Bir iki senedir popülerlik kazanan bu tür, şu an ASMR dünyasının en popüler triggerı. Kim öpülmeyi sevmez ki? Bayram ziyaretinde şapur şupur öpen akrabaları saymayın tabii. :)

asmr kiss kissing video

ASMR Öpücük Sesi


Psikolojik sebepleri açıklamak isterdim ama psikolojiye her ne kadar meraklı olsam da bu konuda yetkin bir insan değilim. Bu yüzden saçma sapan şeyler söyleyip yanlış bilgi vermek istemem. Ama dediğim gibi herkes öpülmeyi sever. Öpücük insanı rahatlatır. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Güvende ve sevildiğinizi hissedersiniz. Ne yazık ki herkes sevgi göremiyor. Sevgiye muhtaç çok fazla insan var ve bu videolar az da olsa bu açığı kapatabiliyor.

asmr kiss video


Bu videolar biraz da "seks satar" kuralının somut kanıtı. Bir ASMRtist kaliteli bir fısıltı videosu çekip 100k izlenmeye ulaşırken, başka bir ASMRtist pek de kaliteli olmayan kısa bir öpücük videosu çekip daha kısa sürede 100k izlenmeye ulaşabiliyor. Kadın ASMRtistler de bunun farkında olduğundan düzenli aralıklarla öpücük (kissing) videoları paylaşarak hem yeni takipçi kazanıyor hem de izlenme sayılarını arttırıyor. Elbette hiçbir Youtuber hayrına iş yapmıyor. Para her zaman birinci planda. Bu yüzden kimseye "neden bunu yapıyorsun" diye sorma hakkımız yok. Eğer insanlar öpücük videolarını istiyor ve izliyorsa, Youtuber da bu tarz videolar çeker.

Bu türün erkekler arasında çok popüler olduğunu söylemeye gerek bile yok. Ama kadınlar arasında da popüler olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla. Öpücük videoları çeken birçok erkek ASMRtist de bulunuyor.

ASMR Öpücük Sesi Türünde En İyi Videolar


Gelelim herkesin istediği listeye. Öpücük sesi için güncel olarak her hafta yeni listeler paylaşacağım. Bu yazıda ise şimdiye kadar çekilmiş en iyi ASMR öpücük sesi videolarına yer vereceğim. Bu tarz aslında ikiye ayrılıyor diyebiliriz. Yalnızca öpücük sesi olan videolar ve öpücük sesi içeren karma videolar. Ben fısıltı ve öpücük sesinin birlikte olduğu videoları tercih ediyorum. Ama her tarz videoya yer vereceğim listede. Yatağınıza yattınız ve rahat bir pozisyon aldıysanız başlayalım. :)

1. JellybeanASMR



2. Rapunzel ASMR




3. Heather Feather ASMR



4. ASMR PPOMO



5. TheOneLilium ASMR



6. Ellie Alien ASMR



7. Pudding Whispers



8. FrivolousFox ASMR



9. ASMR Gina Carla



10. Maple ASMR



11. Ricky Odriosola ASMR



12. Glow ASMR



13. Etherealrose ASMR



14. Arina SL



15. ASMR Darya




Düzenli aralıklarla yeni listeler hazırlayacağım. Haftalık olarak da yeni öpücük sesi videolarını paylaşacağım. Takipte kalın.

 İyi seyirler ve iyi uykular!

Yorumlar