ASMR Haftanın En İyi Yeni ASMRtisti

Merhaba sevgili ASMR izleyicileri,

Bu yazımda ASMR'a yeni başlayan ASMRtistlerden birini tanıtacağım. Her hafta yeni bir ASMRtist keşfedip video ağımızı genişleteceğiz. ASMR'a yeni başlayan youtuberlar genelde berbat bir kamera ve iPhone kulaklığı ile video çekerler. Bu yüzden, düzgün bir ASMRtist bulmak biraz zordur. Ancak arada iyi videolar çekenler de yok değil. Bugün size bunlardan birini tanıtacağım.

Haftanın En İyi Yeni ASMRtisti


Cassiopea ASMR

Bugün keşfettiğim bir ASMRtist kendisi. Henüz 1 videosu ve 3 abonesi bulunmakta. Elbette daha bugün ASMR'a başladığını düşünürsek bu rakamlar çok normal. İtalyan bir hanımefendi. ASMR'a yeni başlayan bir youtuber için gayet iyi bir mikrofonu ve kamerası bulunuyor. Kullandığı mikrofon ASMR için orta seviye denebilecek kalitede. Ear-to-ear yani kulaktan kulağa ses özelliği bulunuyor. Yani mikrofonun hangi tarafından ses çıkarılırsa o taraftaki kulaklıktan ses alıyorsunuz. Bu özellik yeni yeni video çekmeye başlayan birisi için çok iyi çünkü artık ASMR izleyicileri yalnızca bu tarz mikrofon kullanılan videoları tercih ediyor.

Cassiopea ilk videosunda yalnızca tıkırtı ve tırmalama seslerine yer vermiş. Bunu yaparken de birçok farklı nesne kullanmış. Gayet de başarılı olmuş. İzleyiciyi rahatsız edebilecek yüksek seslerin olmadığı, kulağı tırmalamayan bir video çekmiş. İlk videosunda konuşmamayı tercih etmesi ilginç. Henüz tek bir videosu olduğu için kendisiyle alakalı bir bilgimiz olmasa da ileride başarılı olabilecek bir ASMRtist olduğunu belli ediyor. Ben o potansiyeli gördüm en azından. :)

Cassiopea'yı bu güzel videosu için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım çekeceği videolarla Haftanın En İyi ASMR Videoları listemize girmeyi başarır.



Yorumlar