Saçını Kestirirken Uykusu Gelenler İçin ASMR

Merhaba sevgili ASMR izleyicileri,

ASMR Nedir yazımda da belirttiğim gibi herkesin ASMR konusunda farklı deneyimleri var. Bunun adını koyamasak da bazı seslerin veya hareketlerin bizi rahatlattığının, uykumuzu getirdiğinin farkındayız. Bunun adının ASMR olduğunu ve farklı farklı seslerin insanlara ASMR deneyimi yaşattığını öğrenmiştik. Birisi fısıldadığında veya ofiste yan masadan gelen klavye sesleriyle uykusu gelen insanlar olabiliyor. Ve elbette saçını kestirirken.

Berberde veya kuaförde ASMR deneyimi yaşamış olmanız çok olası bir durum. ASMR deneyimlerini paylaşan çoğu insan aynı şeyden bahsediyor; makas sesinin rahatlatıcı etkisi. Bu yazımda makas seslerine, berber/kuaför role-playlerine odaklanacağım.



Makas Sesleriyle Uyumak


Saçınızı kesen berber veya kuaför her ne kadar farkında olmasa da tüylerinizi diken diken edebilir. İçiniz gıdıklanabilir. Bu size özel bir durum değil. Birçok insan aynı şeyleri yaşıyor. Bunun keşfedilmesi her ne kadar birkaç sene önceye dayanıyor olsa da bu artık biliniyor ve adı da ASMR etkisi. ASMRtistler de böylesine popüler bir ASMR triggerını atlayacak değil elbette. Neredeyse her ASMRtistin bir berber/kuaför role-play videosu bulunuyor. Veya makas sesine odaklanmış bir video çekiyorlar.

Bu türdeki en iyi videoları sizin için seçtim. Listeyi bitirmeniz epey uzun sürecektir. Ama bu türe özel olarak yeni listeler hazırlayıp paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler, iyi uykular!

En İyi ASMR Makas Sesi Videoları

1. Pelagea ASMR



2. Latte ASMR



3. Gentle Whispering ASMR



4. amalzd



5. fastASMR



6. Creative Calm ASMR



7. ASMRMagic



8. ASMR RandomSpace



9. ASMR Darling



10. Tingting ASMR


11. ASMR Gina Carla



12. Made in France ASMR



13. Fairy Char ASMR



14. asmr zeitgeist



15. ASMR Massage Psychetruth



Yorumlar