[2021] Uykunuzu Getirecek En İyi 10 ASMR Videosu

2021 Uykunuzu Getirecek En İyi 10 ASMR Videosu


 Bir türlü uykum gelmiyor ne yapmalıyım?

Yatakta dönüp duruyorsan, yastığın tüm soğuk yerlerini ısıttıysan, bir türlü uykun gelmiyorsa ASMR videolarını denemelisin.

Yatakta dönüp duruyorum, ne yapsam da uyuyamıyorum.

Yatakta dönüp durmak hele de sıcak havalarda çekilmez oluyor. Gözünü kapatıp uyuyabilmek için en iyi yöntemlerden birisi ASMR videoları. Türkçe ASMR videoları veya yabancı ASMR videoları uykuya dalmanıza yardımcı olabilir.

Uykum gelmiyor ne yapacağım?

İnsan gün içerisinde fazla yorulmadıysa uykusu kolay kolay gelmiyor. Uykuyu getirmenin en iyi yöntemi rahatlamaktır. Önce bir duş alıp sonra da yatağa girdikten sonra kulaklıkları takıp bir ASMR videosu açmak fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Uykum olduğu halde uyuyamıyorum.

Türk insanın en büyük problemi düşünmek. Düşünecek çok şeyimiz var, o yüzden gözlerimizden uyku aksa dahi uyuyamayabiliyoruz. Rahatlamak tek çözüm. Beyni rahatlatmanın yöntemi de ASMR videoları. Kendinize uygun güzel bir ASMR videosu ile kolayca uykuya dalabilirsiniz.

Bu soruların yanıtlarını aramaya başladıysanız şu an doğru yerdesiniz. ASMR videoları tam da gözlerini kapatıp uyuyamayanların aradığı çözüm.

ASMR nedir?

Daha önce de ASMR Nedir? başlıklı yazımızda bahsetmiştik. ASMR aslında herkesin yaşadığı ama anlamlandıramadığı o iç gıdıklayıcı hisse verilen bilimsel ad. Birisi kulağınıza fısıldadığında ya da saçınıza dokunduğunda hissettiğiniz o garip ama rahatlatıcı hissi tekrar yaşamanız için oluşturulan videolara ASMR videosu deniyor.


Düşünmekten uyuyamıyorum ne yapmalıyım?

Düşünmemenizi sağlayacak en güzel şey rahatlatıcı bir sesi dinlemektedir. Rahatlatıcı sesli kadınlar ve erkeklerin olduğu ASMR videolarını izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.


2021 Uykunuzu Getirecek En İyi 10 ASMR Videosu


10 - Tingting ASMR




9 - Jocie B ASMR




8 - Gentle Whispering ASMR




7 - Jojo's ASMR




6 - Gibi ASMR




5 - Maimy ASMR




4 - Florescent




3 - Scottish Murmurs ASMR




2 - HeatheredEffect ASMR




1 - Isabel Imagination ASMR




İyi uykular...



Yorumlar